Δύο (2) κρούσματα κορωνοϊού για την Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου αναφέρονται στην ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός δύο (2) κρούσματα

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.854, οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 7 και αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 130.

Στο μεταξύ “χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του καθηγητή πνευμονολογίας, Νίκου Τζανάκη στον ΣΚΑΪ ο οποίος εκτίμησε ότι σε αυτό το κύμα της πανδημίας ο κορωνοϊός θα επισκεφθεί τους πάντες, «μηδενός εξαιρουμένου εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

«Το εμβόλιο προστατεύει σε μεγάλο βαθμό από τη μόλυνση. Αν έρθετε σε επαφή δεν θα μολυνθείτε, εάν δε μολυνθείτε έχετε 100% πιθανότητα υπέρ σας να μην πάθετε κριτική σοβαρή νόσο, πνευμονία του ιού, νοσηλεία διασωλήνωση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η έκθεση του ΕΟΔΥ εδώ

Πηγή:skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.