Απεντόμωση θα πραγματοποιηθεί από ειδικά συνεργεία στην Χώρα 4 & 5 Αυγούστου από 06:00 – 10:00. Το καλό αφορά την υγιεινή, το κακό είναι ότι για το βέλτιστο αποτέλεσμα της απεντόμωσης πρέπει να αποφεύγεται η απόρριψη υδάτων στα σημεία εφαρμογής των ειδικών φαρμάκων. 

Απεντόμωση στην Χώρα 4 & 5 Αυγούστου.
Η Ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ 04.08.2021 & ΠΕΜΠΤΗ 05.08.2021

Απεντόμωση στο Παραπόρτι – στο Νειμποριό – στην κεντρική αγορά και στα στενά της Χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04  Αυγούστου και Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021, από τις 6:00 το πρωί έως και 10:00 το πρωί.

Ως εκ τούτου, καλούμε κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες  να μεριμνήσουν ώστε από τις 04/08/21 έως και για μια βδομάδα (αν είναι δυνατόν), να ΜΗΝ προβούν σε εν γένει απόρριψη νερών στα σημεία αυτά.

 Ευχαριστούμε για την μέριμνα και την συνεργασία.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.