Ο "Νικήρατος" απόψε στις 9μμ στο Ανοιχτό Θέατρο, στη Χώρα

Απόψε στις 21:00 το ραντεβού είναι στο Ανοιχτό Θέατρο στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου που υποδέχεται την παράσταση ΝΙΚΗΡΑΤΟΣ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση.

Ο "Νικήρατος" απόψε στις 9μμ στο Ανοιχτό Θέατρο, στη Χώρα

Την φετινή  χρονιά ο Θεόφιλος Καΐρης η Ευανθία Καΐρη και οι πρόγονοί μας που “επαιξαν” το ρόλο τους στην απελεύθέρωση της χώρας μας – άσχετο αν δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό στους νεώτερους- έχουν την τιμητική τους. Και εμείς οι νεώτεροι έχουμε ένα ηθικό χρέος, να αποδώσουμε αυτή την τιμή, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

Photo: BEATO EFTIHIOS

Ο "Νικήρατος" απόψε στις 9μμ στο Ανοιχτό Θέατρο, στη Χώρα

Ο Γιώργος με τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του τίμησε στο ιστορικό γίγνεσθαι του νησιού τον Θεόφιλο Καΐρη, την Ευανθία Καΐρη και το έργο τους. Μαζί του και όλοι όσοι με οποιοδήποτε τρόπο συνέδραμαν, ερασιτέχνες ηθοποιοί, επαγγελματίες της τέχνης, δικοί μας άνθρωποι της διπλανής πόρτας. 

Στις 9μμ στο Ανοιχτό Θέατρο, στη Χώρα.

Πρωταγωνιστούν οι Ανδριώτες ηθοποιοί: Βασίλης Πομόνης (Κοραής), Ράνια Κωνσταντινίδη (Ευανθία), Αμαλία Τηνιακού (Κλεονίκη), Αντώνης Χαλάς (Νικήρατος), Θόδωρος Κουλούρης (Λυσίμαχος), Δημήτρης Μαμάης (Άγγλος μεσολαβητής), Γιώργος Μαλταμπές (Ιμπραήμ), Μαίρη Μπεκιάρη (απαγγελία Βύρωνα), Νίκος Βλαχόπουλος (ερμηνευτής δημοτικού τραγουδιού για το Μεσολόγγι), Γιώργος Τικόπουλος (στρατιώτης)

Πλάνα από το βράδυ της πρόβας generale του Beato Eftihios εδώ

Με το έργο ΝΙΚΗΡΑΤΟΣ συμμετέχει το Επαρχείο ΄Ανδρου στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.