Το παιδί βρέθηκε στο επίκεντρο της διοργάνωσης του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου όταν για δύο συνεχόμενες ημέρες ο Καραγκιόζης απασχόλησε δημιουργικά τους μικρούς του φίλους. 

Το Φεστιβάλ Άνδρου παρουσίασε δύο μοναδικές εκδηλώσεις για παιδιά.

"Ο Καραγκιόζης" στο Ανοιχτό Θέατρο

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου, το εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακής φιγούρας Καραγκιόζη από το θίασο σκιών Αλέξανδρου Μελισσηνού και χθες Παρασκευή 13 Αυγούστου, από τον ίδιο θίασο σκιών οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαντην παράσταση «Το παραμύθι της Οδύσσειας/ Ο καραγκιόζης στο νησί του Κύκλωπα».

“Ο Καραγκιόζης στο νησί του Κύκλωπα, είναι μια Αριστοφανική εκδοχή  της περιπέτειας του Οδυσσέα  σε ένα διασκεδαστικό έργο που είναι παράλληλα  και διδακτικό, βασισμένο στην  ελληνική ιστορία και μυθολογία παντρεύοντας το θέατρο σκιών με την αρχαία κωμωδία .

"Ο Καραγκιόζης" στο Ανοιχτό Θέατρο

Το έργο διαδραματίζεται στην Ιθάκη οπού η Πηνελόπη πολιορκείται  από τους μνηστήρες  άλλα και στο νησί του Κύκλωπα  στην περιπέτεια  του Οδυσσέα να επιστρέψει στην πατρίδα 

"Ο Καραγκιόζης" στο Ανοιχτό Θέατρο

Η  Άνδρος Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, είναι οι οικοδεσπότες στη μοναδική παράσταση  Θεάτρου Σκιών από το θίασο του Αλέξανδρου Μελισσηνού συνοδείας παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Θίασος Αλέξανδου Μελισσηνού. Παραδοσιακή ζωντανή ορχήστρα: Θανάσης Καρπούζης- Σαντούρι. Παντεζής Τέντες- Κιθάρα. Γιαννίσης Γιώργος -Βιολί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.