Σαφής είναι η ρήξη που έχει προκύψει με τις παραιτήσεις των Συμβούλων που πρόσκεινται στον κ. Λοτσάρη από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, ενώ παραμένουν οι κ.κ. Τρανάκος και Αδάμης που πρόσκεινται στους κ.κ. Σουσούδη και Καπάκη αντίστοιχα.

Ρήξη με παραιτήσεις συμβούλων από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος
Το δελτίο τύπου του Δήμου

Παραίτηση Δημοτικών Συμβούλων από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου

Την παραίτηση τους υπέβαλαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου οι κ.κ. Γιώργος Ματζώρος, Αριστοτέλης Αστράς, Δημήτρης Τηνιακός, Αθηνά Μακρή, Νικόλαος Μουστάκας, Αναστασία Μπιθικώτση.

Η παραίτηση υποβλήθηκε, αφού ήδη έχει αρθεί η εμπιστοσύνη των Συμβούλων στο πρόσωπο του Προέδρου, ο οποίος συνεχίζει μαζί με τους Γ. Τρανάκο και Β. Αδάμη τα μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Άνδρου μη υπολογίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του νησιού μας.

Ακολουθεί αυτούσιο όλο το κείμενο της παραίτησης:

-Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στο αδιέξοδο που με τις ενέργειες και/ή τις παραλείψεις σας έχετε φέρει το Λιμενικό Ταμείο, θίγοντας καίρια τα  συμφέροντα της Άνδρου

-Δεν μπορεί να γίνουν πλέον ανεκτές οι πολιτικές σας μεθοδεύσεις σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ενωμένης αντιπολίτευσης του Δήμου μας κ.κ. Γ Τρανάκο και Β. Αδάμη με κύριο στόχο την μικροπολιτική και με μεγάλο χαμένο το Νησί μας. Οι δύο ανωτέρω οι οποίοι σας κατήγγειλαν για μια συνεδρίαση, ψήφισαν τον διαχωρισμό του Ταμείου αναγνωρίζοντας το πρόβλημα διοίκησης και λειτουργίας του Ταμείου και εν συνεχεία συμπλέουν μαζί σας αγνοώντας επιδεικτικά τις ανάγκες της Άνδρου

-Έχουμε εξαντλήσει από την πλευρά μας κάθε προσπάθεια συναίνεσης στην τελευταία δια ζώσης συνεδρίαση στην οποία οι κ.κ. Γ Τρανάκος και Β Αδάμης προτίμησαν την δια εξ αποστάσεως συμμετοχή και ο Δήμαρχος Τήνου δεν παρέστη καν

-Αναμένουμε τις πολιτικές πρωτοβουλίες για τις οποίες έχει δεσμευθεί ο Δήμαρχος Τήνου και τις οποίες δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει.   

Τα Μέλη

Γεώργιος Μαντζώρος, Αριστοτέλης  Άστράς, Δημήτρης Τηνιακός, Νικόλαος Μουστάκας, Αθηνά Μακρή-Κοζανίτη, Τασία Μπιθικώτση

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει και η λεπτομερέστατη απάντηση του κυρίου Αδάμη που λύνει όλες τις απορίες γύρω από το φλέγον θέμα του Λιμενικού Ταμείου. Εκεί λέγονται αυτά που η διοίκηση του Δήμου Άνδρου δεν επιθυμεί να γνωστοποιηθούν στους Ανδριώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.