Ο Δήμος Άνδρου τιμά τον Γιάννη Γλυνό σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο που φέρει τιμητικά το όνομα του π. Δημάρχου ΙΩΑΝΝΗ Μ. ΓΛΥΝΟΥ στον Όρμο Κορθίου.

Η Ανακοίνωση του Δ .Α. 

Ο Δήμος Άνδρου τιμά τον Γιάννη Γλυνό

“Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την απώλεια του πρώην Δημάρχου Άνδρου, Γιάννη Γλυνού. Η είδηση του θανάτου του το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2018 σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Άνδρου αλλά και των Κυκλάδων. Δήμαρχος που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η σοβαρότητα και η μαχητικότητα, με όραμα και ανήσυχο πνεύμα, διακρίθηκε για την ικανότητά του.

Ο Δήμος Άνδρου τιμώντας το έργο και τη μνήμη του, διοργανώνει εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Δημάρχου, Ιωάννη Μ. Γλυνού, (Όρμος Κορθίου), την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.30 π.μ., φωτίζοντας την πολύπλευρη προσωπικότητά του  και την μεγάλη συνεισφορά του στον τόπο του, από όλες τις θέσεις που τον υπηρέτησε.

Η προσέλευση κοινού θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και κατόπιν ατομικής πρόσκλησης, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρακαλούμε όλους για την τήρηση των μέτρων και σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στη διεύθυνση: www.youtube.com/androsmunicipality/live “.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.