Έφυγε" η Φρόσω Τηνιακού

Αναπάντεχα “έφυγε” από κοντά μας η Φρόσω Τηνιακού. Ευγενής και καλοπροαίρετη. Ένας χαρούμενος άνθρωπος. Φανατική συνδρομήτρια και αναγνώστρια της εφημερίδας μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της 

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ

«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Με αφορμή την αναγγελία της απώλειας της Ευφροσύνης συζ. Ανδρέα Τηνιακού και ενεργού μέλους του Συλλόγου μας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 το Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να τιμήσει τη μνήμη της διά του παρόντος ψηφίσματος.

Η είδηση της απώλειας της συγχωριανής μας και μέλους του Συλλόγου μας, προκάλεσε βαθύτατη θλίψη αφήνοντας τεράστιο κενό στο χωριό μας. Η αγαπητή σε όλους μας «Φρόσω» υπήρξε πάντα αρωγός στο Σύλλογό μας, πρόθυμη να προσφέρει την ανιδιοτελή βοήθειά της όχι μόνο όταν ο σύζυγός της διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ, αλλά και όποτε της ζητήθηκε, ήταν παρούσα. Από σήμερα το χωριό μας είναι φτωχότερο με την απουσία της.

ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ:

  1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  2. Να παραστούν όσα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. μπορούν στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Αντί στεφάνου να πραγματοποιηθεί εις μνήμην της κάποιο έργο στο χωριό.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευαγγελία Δανιόλου                                                                     Μαριάντζελα Χαζάπη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.