Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης χαιρετίζει τη νέα σχολική χρονιά και εύχεται στους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, δίνοντας το στίγμα της περιόδου.

To μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

 Αγαπητοί και αγαπητές μαθητές και μαθήτριες, Αγαπητοί και αγαπητές γονείς και κηδεμόνες, Αγαπητοί και αγαπητές καθηγητές και καθηγήτριες,

Άλλη μια σχολική χρονιά ετοιμάζεται να «γραφτεί» στα τετράδια και τα βιβλία.

Νέες σκέψεις, νέες επιθυμίες και νέες αγωνίες για το μέλλον προδιαγράφονται από τη Δευτέρα.

Η Covid-19 και οι μεταλλάξεις της απασχολούν και φέτος τη σχολική κοινότητα, όπως δείχνει η επικαιρότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα (αυτο)προστασίας και τις οδηγίες των ειδικών. Έτσι συμβάλλουμε στο να μην απουσιάζουμε από τις τάξεις.

Πέρα της υγειονομικής κρίσης, όμως, δεν ξεχνάμε τον σκοπό της εκπαίδευσης.

Η γνώση δυναμώνει χαρακτήρες· «χαράσσει» δρόμους για να πετύχουμε όνειρα και στόχους· μας μαθαίνει να γίνουμε αυτό το οποίο γεννηθήκαμε να είμαστε. Το να κατακτήσουμε τη γνώση σημαίνει, πολλές φορές, αποτυχίες. Μη φοβηθείτε τις αποτυχίες με την πρώτη, διότι αυτές χτίζουν μέσα μας τις εμπειρίες.

Αν αποτύχετε, ξαναδοκιμάστε. Και ξανά. Και ξανά. Και ξανά.

Σημασία έχει να φτάσετε στον προορισμό, που εσείς θα ορίσετε στη ζωή σας. 

Καλή σχολική χρονιά, Καλή δύναμη σε όλους.

Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος Άνδρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.