Η μουσική παρέα της Φιλαρμονικής επεκτείνεται με νέες εγγραφές και μαθήματα για τη σεζόν 2021-2022.

Η μουσική παρέα της Φιλαρμονικής επεκτείνεται με νέες εγγραφές και μαθήματα

Η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου ξεκίνησε τα μαθήματα και τις εγγραφές νέων μελών για τη σεζόν 2021 – 2022 και μας περιμένει να γίνουμε όλοι μια μεγάλη μουσική παρέα. Μικροί και μεγάλοι που επιθυμούν να μάθουν πνευστά ή/και κρουστά όργανα είναι ευπρόσδεκτοι να ενταχθούν στις τάξεις της.

Στη φιλαρμονική διδάσκονται θεωρία, σολφέζ, πνευστά (ξύλινα και χάλκινα), καθώς επίσης και κρουστά (κλασικά και ντράμς). Για να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο της μουσικής, μαθαίνοντας από κοντά τα επιμέρους όργανα που διδάσκονται στη Φιλαρμονική, μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο διεξαγωγής μαθημάτων στο κτίριο του ΟΤΕ στη Χώρα της Ανδρου από Σάββατο εως και Δευτέρα και ώρες 11:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00.  

Η μουσική παρέα της Φιλαρμονικής επεκτείνεται με νέες εγγραφές και μαθήματα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.