Οι “Νέοι Ορίζοντες” αναφέρονται στην ακτομηχανική μελέτη της μαρίνας Μπατσίου και θέτουν ερωτήματα στον Δήμαρχο Άνδρου.

Η ακτομηχανική μελέτη της μαρίνας Μπατσίου και οι "Νέοι Ορίζοντες"

Η Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Νέοι Ορίζοντες” 
“ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ-ΑΚΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις “επιτυχίες” του δημάρχου κ. Λοτσάρη που δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται και να καμαρώνει για τα έργα που “έφερε” στο νησί.
“Ακόμα” λοιπόν ένα υιοθετημένο έργο το οποίο αφορά το λιμάνι- μαρίνα του Μπατσίου, όπου θα εκπονηθεί παράλληλα και η πολυπόθητη διαχρονικά, ακτομηχανική μελέτη της παραλίας.
Ο κ. Λοτσάρης ισχυρίζεται διακαώς, ότι παρέλαβε έναν δήμο αδρανή και ότι εκείνος μόνο, “σκέφτηκε, μελέτησε, ενέταξε”, όλα τα έργα που εκπονούνται.
Επί του προκειμένου λοιπόν θα θέλαμε να μας ενημερώσει σχετικά με τα παρακάτω ερωτήματα:
1. Πότε έγινε η συγκεκριμένη μελέτη, που αφορά το σύνολο αποκατάστασης της μαρίνας Μπατσίου, καθώς και η ακτομηχανική?
2. Σε ποιά πρόσκληση κατέθεσε ο κ. Λοτσάρης τις παραπάνω μελέτες και πότε, προκειμένου να διεκδικήσει την χρηματοδότηση?
3. Πότε εντάχθηκε το έργο και πότε εγκρίθηκε η χρηματοδότηση?
4. Από ποιό χρηματοδοτικό εργαλείο και πότε, ο δήμος Άνδρου εξασφάλισε τα χρήματα 610.000 ευρώ με τα οποία προχώρησε το παραπάνω έργο?
Αναμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε, όχι μόνο εμείς σαν δημοτική παράταξη, αλλά όλοι οι πολίτες της Άνδρου προκειμένου να χειροκροτήσουμε την προνοητικότητα και την αποτελεσματικότητα του δημάρχου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι “έφερε” ακόμα ένα μεγαλόπνοο έργο στο νησί.
Παράλληλα θα θέλαμε, η ιστοσελίδα που διαφημίζει τα έργα του δημάρχου ή όποια άλλη ιστοσελίδα, να αναδημοσιεύσει τις απαντήσεις που θέτουμε στον κ. Λοτσάρη”.
Το κείμενο συνοδεύει έθετο φωτογραφιών όπου
“παρουσιάζεται ένα μικρό μέρος του δελτίου τύπου του δημάρχου, όπου φυσικά τελειώνει με τα “καλά του” λόγια για τις προηγούμενες διοικήσεις και φυσικά με την “επιτυχία” για ένα ακόμη έργο του. Αναμένουμε κ. Λοτσάρη για να μάθουμε την πορεία και αυτού του έργου “σας”.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.