Επιστολή Προς: Andriaki Press

Συνεχής (Επί 40 ημέρες από 18-8-2021) Ροή βοθρολυμάτων σε κεντρικότατο δρόμο της Χώρας Ανδρου

 

Είμαι κάτοικος Άνδρου και διαμένω επί της οδού Ευριπίδου και Αθαν. Διάκου γωνία στη Χώρα Άνδρου.

Εδώ και 40 ημέρες από 18 Αυγούστου 2021 και μέχρι σήμερα 26-9-2021 στον ένα από τους δρόμους που βρίσκεται  η κατοικία μου και  συγκεκριμένα στην οδό Αθαν. Διάκου (κλιμακωτή οδός πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο που οδηγεί στην Θέση Πλακούρα) ρέουν συνεχώς βοθρολύματα εξερχόμενα από πόρτα ανήκουσα σε παρακείμενο ξενώνα.

Ροή βοθρολυμάτων σε κεντρικότατο δρόμο της Χώρας Ανδρου
Photo: Ε. Χέλμης

Το  Γεγονός αυτό γνωστοποίησα  στις 19-8-2021 με ηλεκτρονικά μηνύματα και φωτογραφίες στις πιο κάτω υπηρεσίες: Α) Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου Β) Δήμο Άνδρου (Όλη την ιεραρχία και τις υπηρεσίες) Γ) Τμήμα Υγιεινής Επαρχείου Άνδρου (Κυρία Μαυρίκου) Δ) Διεύθυνση Υγιεινής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Ε) Εισαγγελία Σύρου

Παρά τις καταγγελίες μου σε αυτές τις κατά Νόμο «ΑΡΜΟΔΙΕΣ» υπηρεσίες το πρόβλημα συνεχίζεται αμείωτο, όπως παραστατικά απεικονίζεται σε δύο επισυναπτόμενες  φωτογραφίες με διαφορά 40 ημερών.

Η Μοναδική αντίδραση που υπήρξε είναι ότι σήμερα (27.9.2021) εκλήθην στο αστυνομικό τμήμα Άνδρου κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας και έδωσα με καθυστέρηση 40 ημερών κατάθεση, φυσικά με το πρόβλημα συνεχιζόμενο.

Ροή βοθρολυμάτων σε κεντρικότατο δρόμο της Χώρας Ανδρου
Photo: Ε. Χέλμης

Επειδή έχω εξαντλήσει όλους τους νόμιμους τρόπους που διατίθενται σε τέτοιες περιπτώσεις νοιώθω την ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ πρωτίστως  στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ αλλά και σε όλες τις άλλες «ΑΡΜΟΔΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τις 2 προσαρτώμενες  φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν με διαφορά 40 ημερών την τότε και σήμερα κατάσταση του δρόμου.

Επαμεινώνδας Χέλμης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.