Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Άνδρου σχετικά με την χρηματοδότηση ΣΑΤΑ απευθύνει η δημοτική παράταξη “Άνδρος Νέοι Ορίζοντες” με επιστολή της.

ΣΑΤΑ ...κι ερωτήματα της παράταξης Θ. Σουδούδη
Η Επιστολή
” ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ-ΣΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
Οφείλει να μας απαντήσει ο δήμαρχος Άνδρου, σχετικά με την χρηματοδότηση ΣΑΤΑ των χωριών και των τοπικών κοινοτήτων.
Επειδή ο κ. Λοτσάρης καθιέρωσε το φαινόμενο να μην αποδίδονται στα χωριά εκείνα τα χρηματικά ποσά, τα οποία δικαιούνται για έργα καθημερινότητας, θέσαμε το βασικό ερώτημα και φέτος, σχετικά με το τι θα γίνει στο επόμενο τεχνικό πρόγραμμα του 2022, των χωριών.
Είναι αδιανόητο και γίνεται για πρώτη φορά, τα λιγοστά χρήματα που δικαιούνται οι πρόεδροι των χωριών, να μη τους αποδίδονται, αφού τα δεσμεύει ο δήμαρχος προκειμένου να διαχειριστεί ο ίδιος και τα χρήματα που ανήκουν στις τοπικές κοινότητες.
Υπάρχει επίσης το απίθανο φαινόμενο της παρακράτησης χρηματοδότησης ΣΑΤΑ, ακόμα και του επόμενου έτους, κάτι που έγινε και πέρυσι.
Γεγονός που στραγγαλίζει οικονομικά τα χωριά και καθιστά τους προέδρους απλούς παρατηρητές στο χώρο διοίκησής τους.
 
ΥΓ. Στην ένθετη φωτό, το έγγραφο που αποστείλαμε στην διοίκηση του δήμου.
 
ΣΑΤΑ ...κι ερωτήματα της παράταξης Θ. Σουδούδη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.