Μετά από την πρόσφατη επικοινωνία της εφημερίδας μας με το Λιμεναρχείο Άνδρου γίνεται γνωστό ότι περίπου στις 16:45 το απόγευμα και κατόπιν εντολής της Λιμενικής Αρχής Άνδρου προς τη διαχειριστρια εταιρεία, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του Φ/Γ πλοίου προς ασφαλέστερο αγκυροβόλιο, και συγκεκριμένα τον όρμο Καρύστου.

 

Ρυμουλκείται με ασφάλεια το Hodzi

Η απαγόρευση απόπλου του πλοίου από το Λιμεναρχείο Άνδρου παραμένει μέχρι την αποκατάσταση της μηχανικής βλάβης και έως ότου ο Νηογνώμονας προσκομίσει βεβαιωτικο Διατήρησης Κλάσης.

 
Επισημαίνεται, ότι η μεθόρμιση του πλοίου κρίθηκε επιτακτική καθώς οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή του Κάβο Ντόρο ήταν εξαιρετικά δυσμενείς με πρόβλεψη επιδείνωσης. Το Υπουργείο Ναυτιλίας έδρασε άμεσα προς την εφοπλίστρια εταιρεία τουρκικών συμφερόντων, έτσι ώστε να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα μεγαλύτερου κινδύνου για το πλοίο, το πλήρωμα, το φορτίο και βέβαια την αποφυγή ναυτικού ατυχήματος και θαλάσσιας ρύπανσης στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.