Επιτυχημένη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται να είναι η ανακύκλωση ρούχων στην Άνδρο, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμος Άνδρου σε σχετική ανακοίνωσή του.

Επιτυχημένη η ανακύκλωση ρούχων στην Άνδρο
Το δελτίο τύπου του Δ. Α. 

Εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανακύκλωση ρούχων στην Άνδρο.

Περίπου 250 σάκους ανακυκλώσιμων ρούχων, από την έναρξη του εγχειρήματος «Μην το πετάξεις, κάποιος το χρειάζεται», την άνοιξη του 2021, έχει συλλέξει ο Δήμος Άνδρου, αποσώζωντας ρούχα, που, πλέον, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.

Με τη συνεργασία της εταιρείας Freedom Hellas (Καραχάλιος Ιωάννης) έχουμε τοποθετήσει μωβ, καλαίσθητους κάδους σε επιλεγμένα σημεία στο νησί, από τους οποίους τα ρούχα συλλέγονται ανά τακτά, χρονικά διαστήματα.

Η πρωτοβουλία δεν σταματάει. Ευχαριστούμε όλους, όσους ανταποκρίνονται και ευαισθητοποιημένοι προσφέρουν, για τη ζωή και το περιβάλλον στην Άνδρο μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά σε αυτό που κάνουμε!!!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.