Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση “γνωριμίας” οργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου το Σάββατο 9.10.2021 για την Φιλαρμονική Άνδρου. Αξίζει να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την συνέχιση του θεσμού στο νησί.

ΜΟΥ.Σ.Α.: Άνδρο έχεις ταλέντο;

Μήπως το παιδί σας ή εσείς έχετε ταλέντο σε κάποιο μουσικό όργανο και δεν το έχετε ακόμα ανακαλύψει;

Σας προσκαλούμε, λοιπόν,  στην αυλή (σινέ Aυλή)  του Δημοτικού Θεάτρου Άνδρου, το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6μμ., για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, απόψεις και προτάσεις σχετικά με την εξέλιξη της πορείας της Φιλαρμονικής μας και να ενημερωθείτε πώς μπορείτε να ενταχθείτε στη μουσική παρέα της μπάντας μας. Παράλληλα, θα απολαύσετε ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα από τα μέλη της Φιλαρμονικής μας.

Η διατήρηση της Φιλαρμονικής μας, μας αφορά όλους.

 Για να συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε στις εθνικές εορτές, τις λιτανείες και τις υπέροχες μουσικές συναυλίες που μας προσφέρει εδώ και 12 χρόνια.

Έχουμε την τύχη να μας προσφέρεται αυτό το «δώρο» στο νησί μας και αξίζει να το αξιοποιήσουμε. Για το λόγο αυτό, κρίνεται πολύ σημαντική    τόσο η παρουσία των παιδιών σας όσο και η δική σας σε αυτή τη συνάντηση.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!

 Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του covid 19

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.