Ολική διακοπή κυκλοφορίας πρόκειται να ισχύσει αύριο Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και μέχρι την Παρασκευή 8.10.2021 στο Παραπόρτι στο τμήμα του Οδικού δικτύου από το γεφύρι μέχρι το πάρκινγκ της περιοχής λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Διακοπή κυκλοφορίας στο Παραπόρτι
Photo: Team Andriaki Press
Η Ανακοίνωση του Δ. Α.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, 06.10.2021 ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ  ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΡΤΙ

Λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, από αύριο, Πέμπτη, 07/10/2021 και μέχρι Παρασκευή, 08/10/2021 και ώρες από 08:00 το πρωί μέχρι και την επομένη 09:00 το πρωί, το τμήμα από γέφυρα Παραπορτίου και μέχρι το πάρκινγκ του Παραπορτίου θα διακοπεί πλήρως η διέλευση κάθε είδους οχήματος.

Για την διευκόλυνση όλων, παρακαλούμε να απομακρυνθούν τα οχήματά σας για να μην εγκλωβιστούν στη περιοχή αυτή κατά τις ώρες των εργασιών.

Προσοχή: Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.