Είναι Κυκλαδίτης, είναι νέο παιδί, είναι αθλητής, είναι νέος επιστήμονας και εργαζόμενος. Θα μπορούσε να είναι απλά το “βολεμένο” παιδί του υπουργού Γιάννη Βρούτση και της νομικού Θεοδώρας Βαγενά. Ο Βασίλης όμως επέλεξε να είναι αθλητής. Αθλητής και πανελληνιονίκης στο καράτε αλλά και ενεργός στην εργασιακή καθημερινότητα. 

Αθλητής και επιστήμονας ο Βασίλης Βρούτσης
Για τον αθλητή και επιστήμονα λοιπόν, που μπορεί να λειτουργήσει και ως παράδειγμα…

“Το χρυσό μετάλλιο στο καράτε στην κατηγορία ανδρών που κατέκτησε πρόσφατα ο Βασίλης Βρούτσης, αποτελεί μεγάλη τιμή για τις Κυκλάδες, τη Νάξο και το Φιλώτι. Ωστόσο, όμως, δεν ήταν κάτι απρόσμενο, ούτε τυχαίο.

Αθλητής και επιστήμονας ο Βασίλης Βρούτσης

Ο 23χρονος Βασίλης κατέχει μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων στο καράτε μέχρι σήμερα. Χάλκινο και ασημένιο μετάλλιο στους Εφήβους και χρυσό στους Άνδρες κάτω των 21 ετών, καθώς και δυο ασημένια μετάλλια στην κατηγορία των ανδρών που είναι και σήμερα. Η κατάκτηση, όμως, πριν λίγες μέρες του χρυσού μεταλλίου στους άνδρες τον ανέβασε στην κορυφή του αθλήματος, κάτι που μας κάνει όλους πραγματικά υπερήφανους για τον αθλητή μας. Ταυτόχρονα, όμως, δικαιώνονται οι κόποι και οι θυσίες που έκανε ο ίδιος για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη αθλητική του πορεία.

Αθλητής και επιστήμονας ο Βασίλης Βρούτσης
Με τον προπονητή του

Το σημαντικότερο δε, είναι ότι οι αθλητικές αυτές επιτυχίες και επιδόσεις, γίνονταν παράλληλα με την φοιτητική-πανεπιστημιακή του διαδρομή. Ο Βασίλης είναι ήδη πτυχιούχος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ λίγες ημέρες πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, έγινε κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Finance του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρ. ΑΣΟΕΕ). Επιπρόσθετα μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Εδώ, λοιπόν, είναι που βρίσκει εφαρμογή αυτό που λέμε αθλητισμός και σπουδές μαζί. Φυσικά, τις θυσίες και τις δυσκολίες στο δρόμο της επιτυχίας, τις γνωρίζει μόνο ο ίδιος και η οικογένειά του. Αυτό που μένει τώρα είναι, να του ευχηθούμε καλή πορεία στην μετέπειτα επαγγελματική και προσωπική του ζωή, καθώς ήδη εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρεία χρηματοδοτήσεων, management και αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Καλή επιτυχία λοιπόν και στις τρεις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις που έχει μπροστά του μαζί με την Εθνική Ελλάδος. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κροατία στα μέσα Οκτωβρίου, στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Κύπρο στα τέλη Οκτωβρίου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάι στα τέλη Νοεμβρίου.

Βασίλη καλή επιτυχία σε ότι κάνεις, οι ευχές όλων μας σε ακολουθούν!”

Δείτε τον τελικό Χρυσό Αγώνα του Βασίλη Βρούτση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.