Η Ένωσις Ανδρίων υπενθυμίζει στα μέλη της χρηστικές λεπτομέρειες για την Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες

Η Ένωσις Ανδρίων υπενθυμίζει για την Γενική Συνέλευση και τις ΑρχαιρεσίεςΚαλούνται όλα τα Μέλη της «ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΝΔΡΙΩΝ» στις 17 Oκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:30 στη Στέγη της Ενώσεως, στην οδό Βησσαρίωνος αρ.3, Αθήνα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, με θέματα Ημερησίας Διατάξεως με θέματα ημερησίας διατάξεως που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη ανακοίνωση καθώς και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:30, στην Στέγη της «ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΝΔΡΙΩΝ», στην οδό Βησσαρίωνος αρ.3, Αθήνα, με τα αυτά θέματα Ημερησίας Διατάξεως.

Υπενθυμίζεται ότι, δικαίωμα ψήφου στην εν λόγω Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη και ότι απαιτείται η φυσική παρουσία των μελών ή εξουσιοδότηση σε κάποιο άλλο μέλος με το γνήσιο της υπογραφής από Κ.Ε.Π. η την εφαρμογή που θα βρείτε στο www.gov.gr

Εξυπακούεται ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του Κορονοϊού (COVID-19), όπως, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πρόσφατο τεστ όπως ορίζει η Πολιτεία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ                  ΟΛΓΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.