“Αντίο” Γιώργο Στυλιανέ. Άξιος άνθρωπος, ιστιοπλόος, αθλητής, οικογενειάρχης. 

"Αντίο" Γιώργο

Ξαφνικά και άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, σταλάζοντας την υπέρτατη θλίψη στη σύζυγο και τα παιδιά τους, στους γονείς και τα αδέλφια του, στους συγγενείς και τους φίλους, στην ιστιοπλοϊκή οικογένεια της Άνδρου και του Καλαμακίου, στο Λιμενικό Σώμα, όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια. 

Θερμά Συλλυπητήρια, όσο κοινότυπα κι αν ακούγονται αυτά τα λόγια… 

ΜΦΜ

 
Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου του οποίου υπήρξε αθλητής και προπονητής αποχαιρέτισε τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη θλίψη, σας ανακοινώνουμε τον Θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, αθλητή και προπονητή κατά το παρελθόν, του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, στο τμήμα Τριγώνου, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2021 σε τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν 49 ετών και πατέρας τριών παιδιών.

Απευθύνουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ.

Αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Α. θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, ενώ μεσίστιος θα κυματίσει η σημαία του Ομίλου την ίδια ημέρα.

Η ιστιοπλοϊκή μας «οικογένεια» έχασε έναν άξιο άνθρωπο και αθλητή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
"Αντίο" Γιώργο Στυλιανέ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.