Χειροτονία Διακόνου ο οποίος θα ιερουργεί στους ενοριακούς ναούς Αγίας Παρασκευής Πίσω Μεριάς και Αγίας Άννης Αϋπατίων πρόκειται να τελεστεί την Τετάρτη 20.10.2021 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου και Άνδρου κ.κ. Δωρόθεο Β’.

Χειροτονία Διακόνου για Π. Μεριά και ΑϋπάτιαΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ

 Γνωστοποιείται στον ευσεβή λαό της Άνδρου ότι την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος  κ. Δωρόθεος Β΄ κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου, Πολιούχου Μυκόνου, θα τελέσει την σε Διάκονο Χειροτονία του ευσεβεστάτου κ. Δημητρίου Νίκα, ο οποίος κατά την σε Πρεσβύτερο Χειροτονία του, η οποία θα τελεσθεί εν καιρώ στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πίσω Μεριάς, θα διακονήσει στις Ενορίες Αγίας Παρασκευής Πίσω Μεριάς και Αγίας Άννης Αϋπατίων.

Η Θεία Λειτουργία και η Χειροτονία θα αναμεταδοθούν απ’ ευθείας από τον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό «SYROS TV1».

 Από την Ιερά Μητρόπολη

          Ερμούπολη, 18 Οκτωβρίου 2021

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.