Τα Μονοπάτια της Άνδρου (Andros Routes) επέστρεψαν στις πεζοπορίες φροντίδας και αυτό το γεγονός γέμισε χαρά εθελοντές και φίλους των μονοπατιών.

Andros Routes: Πεζοπορία φροντίδας στην υπέροχη διαδρομή νο.9 Στραπουργιές – Απροβάτου!

Έτσι το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 περπάτησαν στις άγνωστες ομορφιές της βορείου Άνδρου τη διαδρομή Χάρτες κυκλική! και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 πεζοπορούν στην υπέροχη διαδρομή Στραπουργιές – Άνω Πιτροφός – Παλαιόπολη – Απροβάτου! Η διαδρομή νο.9 είναι από τις πιο όμορφες του δικτύου, μεγάλη σε μήκος 11 χλμ. αλλά ήπια στις ανηφόρες. Είναι μια καλή ευκαιρία να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε τα υπέροχα μονοπάτια του νησιού μας.

Andros Routes DSCN1155
Θέα και μονοπάτι © androsroutes.gr

Στραπουργιές – Άνω Πιτροφός – Παλαιόπολη – Απροβάτου
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ώρα: 9.30 το πρωί

Τμήμα της λεγόμενης «Φαρδιάς στράτας» ή του «Αρβανίτικου δρόμου», από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διαδρομές του νησιού που συνδέει Κεντρική & Ανατολική με Βόρεια & Δυτική Άνδρο, διασχίζοντας περιμετρικά το όρος Πέταλο. Χαρακτηριστική διαδρομή της ποικιλότητας φυσικού και ανθρωπογενούς τοπίου της Άνδρου.

Η μετακίνηση από το σημείο λήξης της πεζοπορίας στην αφετηρία μπορεί να γίνει είτε :
α) με ιδιωτικό μέσο των συμμετεχόντων, είτε β) με πούλμαν του ΚΤΕΛ για το οποίο θα υπάρξει χρέωση 3€ το άτομο.
Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη
Απόσταση: περίπου 11 χλμ.

➤ Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή πρωί στον σύνδεσμο 🌐 androsroutes.gr/el/hike_participation

Λεπτομέρειες στο: 🌐 androsroutes.gr/el/2021-3rd-maintenance-hike

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.