Η Άνδρος σπεύδει στην Τήνο για την φωτιά
Photo: sputniknews.gr

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι άνδρες του ΣΕΔΑ ενώ ήδη έχει φύγει βοήθεια από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς της Τήνου που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα 20.11.2021 το απόγευμα.

Από την Άνδρο έφυγαν σε βοήθεια, με το απογευματινό πλοίο, δύο (2) οχήματα με πέντε (5) άνδρες και συγκεκριμένα, ένα ευέλικτο ενός τόννου νερού με δύο άτομα και ένα δεύτερο δυομιση τόννων, mercedes unimog, με τρία (3) άτομα.

Αυτή την στιγμή η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο, χωρίς εστία, αλλά πρόκειται για επιχείρηση κατάσβεσης σε μεγάλο τομέα βραχώδους χορτολιβαδικής έκτασης και κατά τόπους δασικής, χωρίς πρόσβαση οδών.

Από την Αθήνα αναμένονται πέντε (5) οχήματα με δεκαεπτά (17) άνδρες, ενώ έφυγαν σε βοήθεια άνδρες και οχήματα από την Πυροσβεστική της Σύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.