Με μότο “Στηρίζουμε την Άνδρο, απογραφόμαστε στην Άνδρο” ο δήμαρχος του νησιού προτρέπει τους πολίτες να απογραφούν εγκαίρως.

Η Ανακοίνωση του Δημάρχου

Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ,
ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ

Φίλες και Φίλοι από την Άνδρο,
Άρχισε η διαδικασία απογραφής από την ΕΛΣΤΑΤ, η οποία αναμένεται να διαρκέσει περίπου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Κλιμάκια της Στατιστικής Υπηρεσίας ήδη απογράφει κτήρια και ακολούθως θα κτυπήσει την πόρτα όλων μας για την απογραφή πληθυσμού. Καλώ όλους και όλες να είστε εκεί, ν’ ανοίξετε.
Για εμάς, κάθε άτομο που απογράφεται στην Άνδρο δεν μετρά μόνο ως μια στατιστική μονάδα, αλλά ως μέρος του τοπικού συνόλου· όσο περισσότερα μέρη έχει ένα σύνολο, τόσο μεγαλύτερο γίνεται αυτό. Και όσο μεγαλύτερο είναι το σύνολο της κοινωνίας, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχει για ν’ απολαύσει οφέλη, τώρα και στο μέλλον.
Η απογραφή πληθυσμού είναι η ευκαιρία για το νησί μας.
Στηρίζουμε την Άνδρο, απογραφόμαστε στην Άνδρο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.