Για εγκληματική αδιαφορία όσον αφορά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων καταγγέλλει την διοίκηση Λοτσάρη η δημοτική παράταξη Άνδρος Νέοι Ορίζοντες.

Η αδιαφορία και η απραξία των διοικούντων, σχετικά με  το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, βάζει το νησί σε νέες περιπέτειες.

Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις για την άμεση λύση της διαχείρισης  των απορριμμάτων, οι σημερινοί διοικούντες δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από τα ψέματα και  τον άκρατο λαϊκισμό, αφήνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα να διαιωνίζεται.
Υπενθυμίζουμε ότι είχαν δεσμευτεί δημόσια για απομάκρυνση του δεματοποιητή, σε ΈΞΙ μόλις μήνες από την ανάληψη δημαρχίας.

Για ΠΡΩΤΗ φορά  η φωτιά εκδηλώνεται στην περιοχή  δίπλα στον δεματοποιητή, όπου εκτός των άλλων κινδυνεύει να καεί και το μηχάνημα, που στοίχισε 400.000 ευρώ.

Χιλιάδες κυβικά σκουπίδια που πετάγονταν δίπλα στον δεματοποιητή, τα τελευταία δυό χρόνια, χωρίς καν να γίνονται δέματα, όλως τυχαίως, καίγονται αυτή τη στιγμή γεμίζοντας την ατμόσφαιρα για μια ακόμα φορά με δηλητηριώδεις διοξίνες.

Ο διαφαινόμενος εμπρησμός, όπως και να προκλήθηκε,είναι εγκληματικός.
Με τέτοιο όγκο σκουπιδιών και με τις συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες, βροχή και νοτιάδες, ο δηλητηριώδης καπνός θα αιωρείται πάνω από τα χωριά της περιοχής (Πιτροφό, Φάλικα, Ζαγανιάρι, Μεσαριά, Αλαδινού κλπ) και μέχρι τη Χώρα για πολλές εβδομάδες.

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του γεγονότος της φωτιάς, με τις αστείες αιτιάσεις περί αυτανάφλεξης από καραβορουκέτα, μέσα στο χειμώνα και κάτω από βροχή, μαρτυρά την ανευθυνότητα και την θρασύτητα, αυτών που την επικαλούνται.

Καμία κουβέντα για την επικίνδυνη  ολιγωρία Λοτσάρη, στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τα άθλια αποτελέσματα αυτής της κατάστασης.

Καμία κουβέντα για τις ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ και υποκριτικές προεκλογικές (καραβο)-ρουκέτες περί απομάκρυνσης δεματοποιητή μέσα σε 6 μήνες και άμεσης μεταφοράς των σκουπιδιών στην Αττική.

Καμία κουβέντα ότι ο Δ. Λοτσάρης,  σε ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι για μια ακόμα φορά ΑΠΩΝ και ασχολείται αυτή τη στιγμή στο να επιτίθεται δημόσια σε όσους δικαίως έχουν αντίθετη άποψη για τις επιλογές του.

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων το έχουν αφήσει στη τύχη του. 
Επένδυσαν ψηφοθηρικά πάνω στα σκουπίδια, κορόιδεψαν τους Ανδριώτες  και τελικά απέτυχαν για δύο χρόνια  να το διαχειριστούν.

Όσο υπερτερεί ο λαϊκισμός, η ανευθυνότητα και η υποκρισία και δεν προχωρούν στην λύση τουπροβλήματος, αποκαλύπτεται  η ανεπάρκεια και τα προεκλογικά τους ψέματα, κοροϊδεύοντας  όλους όσοι τους εμπιστεύθηκαν. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.