Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Λέσχης Ανδρίων

Με απόφαση του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων (Πρακτικό 2/2021 με ημερομηνία 9/12/2021) ορίστηκαν οι ημερομηνίες και διαδικασίες διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης λήξης της θητείας της παρούσας διοίκησης και διεξαγωγής εκλογών ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ανδρίων.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 16/12/2021 και ώρα 19:30 μέσω Zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us04web.zoom.us/j/2509149254?pwd=N05mQ2Rwb21LU0FaUFJkWEhTcE1JZz09
Meeting ID: 250 914 9254 | Passcode: 6VJ57c

Η Γ.Σ. θα ηχογραφηθεί για την συγγραφή των πρακτικών, και θα είναι ανοιχτή σε όλους

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 18/12/2021 με υβριδικό τρόπο. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους μέχρι το 2020, εξαιρούνται τα μέλη που εγγράφηκαν το 2021, αν και όλα τα μέλη ενθαρρύνονται να πληρώσουν για το 2021 για να υποστηρίξουν την αποστολή της Λέσχης Ανδρίων. Τα Τακτικά μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι 5 υποψηφίους για το νέο 5-μελές Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων:

  • Δια ζώσης: 11:00 – 13:00: Η Εφορευτική Επιτροπή θα είναι στη Λέσχη Ανδρίων για όποιο Τακτικό Μέλος επιθυμεί να ψηφίσει δια ζώσης και να πληρώσει οφειλόμενες συνδρομές.
  • Ηλεκτρονικά: 14:00 – 19:00: Τακτικά μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την παραπάνω σημείωση, και δεν ψήφισαν δια ζώσης θα λάβουν στο καταγεγραμμένο στην Λέσχη ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ένα σύνδεσμο για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά μέσω https://zeus.grnet.gr/.
Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων είναι οι κάτωθι, αλφαβητικά:

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Γαλανός Λεωνίδας: Ο Λεωνίδας γεννήθηκε το 1971, απόφοιτος του Εμπειρίκειου Λυκείου Άνδρου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Άνδρο από τον Μαρτιο του 1996, διατηρώντας δικό του λογιστικό γραφείο στη Χώρα. Αυτή την περίοδο είναι πρόεδρος του «Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαριάς – Κουμανής», στην οποία και διαμένει μόνιμα.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Γαρύφαλλος Γεώργιος: Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1971, απόφοιτος του Εμπειρίκειου Γυμνασίου Άνδρου, αρτοποιός από το 1986 με δικά του καταστήματα από το 2005. Ζει στις Μένητες παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. 

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Δούκισσα Βιργινία: Η Βιργινία γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στην Άνδρο. Εξειδικεύτηκε στην ιστιοπλοΐας και στην ορχηστρική γυμναστική από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας αποκτήσει παιδαγωγική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Το 2011 ολοκλήρωσε διεθνές μεταπτυχιακό στον Αθλητικό Τουρισμό στη Γαλλία. Έχει εργαστεί σε πολλούς οργανισμούς, διοργανώσεις και σχολεία και ως ερευνήτρια εργοφυσιολογίας. Τελευταία εργάζεται σε ηγετικούς ρόλους στον τομέα του αθλητισμού και τουρισμού με προϋπηρεσία σε μεγάλα ξενοδοχεία και καταλύματα πολυτελείας, μεταφέροντας σταδιακά την εμπειρία της στην αναβάθμιση της Άνδρου.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Κοκκίνης Δημήτριος: Ο Δημήτριος γεννήθηκε το 1980, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού με πτυχίο σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ναυτικές Μεταφορές από το Ναυτικό Κολλέγιο του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις στο INSEAD. Επαγγελματικά έχει υπηρετήσει την εμπορική ναυτιλία από πολλές χώρες του κόσμου, σε πολλές θέσεις, σε στεριά και θάλασσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους βαποριών και εταιριών, κατέχοντας το δίπλωμα του Πλοιάρχου Α΄ Εμπορικού Ναυτικού. Έχοντας ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία στην θάλασσα, δραστηριοποιείται πλέον από την Άνδρο ως κοινωνικός επιχειρηματίας με έμφαση στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και στην βιώσιμη τοπική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Είναι πρόεδρος της «Λέσχης Ανδρίων» από το 2018.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Κοντογούρης Λέανδρος: Ο Λέανδρος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά και Επικοινωνία στο Vasser College της Νέας Υόρκης και MBA στο INSEAD της Γαλλίας. Είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και στη στρατηγική έχοντας εργαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Την περίοδο 2007 – 2009 υπηρέτησε ως σύμβουλος της Υπουργού Τουρισμού και του Υπουργού Υγείας. Μετά από δυο δεκαετίες που περνούσε τα καλοκαίρια του στη Άνδρο, τα τελευταία 2 χρόνια εγκαταστάθηκε πλέον στο νησί με την γυναίκα του, Λυλά Χατζή – Φαλαγγά.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Μαργέτης Στέλιος: Ο Στέλιος είναι πατέρας 3 κοριτσιών, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με περίπου 3.000 ώρες πτήσης σε διάφορους τύπους αεροσκαφών. Απόφοιτος Καϊρείου Λυκείου Άνδρου από το 1998 και Σχολής Ικάρων το 2003.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Μπάλλας Γεώργιος: Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στην Άνδρο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και δραστηριοποιείται ως δικηγόρος με δικά του δικηγορικά γραφεία στην Άνδρο, Σύρο και Αθήνα, καθώς επιπλέον εργάζεται και ως νομικός σύμβουλος στο Γραφείο Κτηματογράφησης της Άνδρου. Είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Δήμου Άνδρου σχετικά με το εγχείρημα «Καθαρή Πράσινη Άνδρος». Ασχολείται με πολεμικές τέχνες από μικρή ηλικία.

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Παντελιά Στέλλα: Η Στέλλα γεννήθηκε το 1980. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Αρχιτεκτονική Τοπίου στο GSD Harvard University. Έχει διδάξει Αρχιτεκτονική και Αρχιτεκτονική Τοπίου στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζεται ως αρχιτέκτων και αρχιτέκτων τοπίου. Ζει στην Άνδρο και έχει δύο παιδιά.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Ραΐσης Σταμάτης: Ο Σταμάτης γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Άνδρο όπου και αποφοίτησε από το Καΐρειο Λύκειο Άνδρου το 2002. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός Β’ Τάξεως του ΤΕΙ Χαλκίδας από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Άνδρο αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικά έργα και με εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Μιλάει αγγλικά.

 

Εκλογές στην Λέσχη Ανδρίων

Στρατή Αγγελική: Η Αγγελική γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο, αποφοίτησε από το Εμπειρίκειο Λύκειο Άνδρου και στη συνέχεια σπούδασε στην Αθήνα φωτογραφία και μετάφραση. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά. Ζει στην Άνδρο και εργάζεται ως φωτογράφος. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και το ραδιόφωνο.

 

Το απερχόμενο Δ.Σ. έχει αναγνωρίσει σε όλους τους παραπάνω υποψηφίους την διάθεση, την όρεξη και την ικανότητα να συνεχίσουν το έργο που έγινε στη Λέσχη Ανδρίων κατά την διάρκεια την θητείας του για την αναβίωση της και την συνεισφορά της στη διάσωσης της ιστορίας, στην αναβάθμιση της παιδείας, ψυχαγωγίας και κοινωνικής συνοχής της Άνδρου.
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές, την διαδικασία και για εγγραφή νέων μελών μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6971779567, να στείλετε email στο info@andrionclub.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.andrionclub.gr.
 
Με ευχές για μια ισχυρή Λέσχη Ανδρίων!
 
Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.