Στις 6 Δεκεμβρίου -παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού- στο ΓΕΛ της Xώρας Άνδρου και στις 10 Δεκεμβρίου στο ΕΠΑΛ Κορθίου του Μουστακείου Κληροδοτήματος ο Σ.Ε.Δ.Α. συμμετείχε στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του ΚΠΕ “Ταξίδι στους δρόμους της φωτιάς” που αφορά στις δασικές πυρκαγιές.

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

Η εκδήλωση από πλευράς Σ.Ε.Δ.Α. στόχο είχε την προώθηση τού εθελοντισμού και το τι κάνει ο Σ.Ε.Δ.Α. στην Άνδρο.

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Το Σ.Ε.Δ.Α. 9 ήταν παρόν και οι εθελοντές έδειξαν στους μαθητές την λειτουργία του πυροσβεστικού οχήματος καθώς και τόν εξοπλισμό που διαθέτει.

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Στο τέλος διαγωνίστηκαν στο άπλωμα του πυροσβεστικού σωλήνα και κέρδισαν δώρα από τον Σ.Ε.Δ.Α. μια μπλούζα ο πρώτος, ένα μακό μπλουζάκι ο δεύτερος και ο τρίτος ένα καπέλο.

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Καθηγητές και μαθητές έμειναν κατενθουσιασμένοι τόσο ώστε εκδήλωσαν πραγματικό  ενδιαφέρον για νά γίνουν μέλη του Σ.Ε.Δ.Α.

Σ.Ε.Δ.Α. ο εθελοντισμός στην πράξη

Σημείωση:Στις 17 Δεκεμβρίου ο Σ.Ε.Δ.Α. θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου για ακόμη ένα “Ταξίδι στους δρόμους της φωτιάς”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.