Η Άνδρος ψήφισε Νίκο Ανδρουλάκη!

Η Άνδρος ψήφισε Ανδρουλάκη

Συγκεκριμένα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ στο Εκλογικό Κέντρο της ΑΝΔΡΟΥ ολοκληρώθηκαν στις 7μ.μ σήμερα 12.12.2021 με το νησί να προτιμά για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ το Νίκο Ανδρουλάκη

Συγκεκριμένα σε σύνολο 54 ψηφισάντων έλαβαν:

Η Άνδρος ψήφισε

 

 

Νίκος Ανδρουλάκης: 39

 

 

Η Άνδρος ψήφισε

 

Γεώργιος Παπανδρέου: 15

 

Λευκά:0

Η διαδικασία διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα και τις δυο Κυριακές ενώ εφαρμόστηκαν στο ακέραιο όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού. Κατά την πρώτη Κυριακή δηλαδή στις 5/12/2021 οι προτιμήσεις του εκλογικού σώματος είχαν φέρει πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο με 23 ψήφους, δεύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου με 18, τρίτο τον Παύλο Χρηστίδη με 3 ψήφους, τέταρτο τον Παύλο Γερουλάνο με 1 ψήφο και πέμπτο τον Χάρη Καστανίδη με 0 ψήφο, ενώ δεν υπήρξαν άκυρα ή λευκά σε σύνολο 66 εγκύρων ψηφοδελτίων.:

Αυτά αποτελούν μόνο τα αποτελέσματα της Άνδρου και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για το σύνολο της χώρας, δείχνουν όμως την τάση του κεντρώου χώρου να αλλάξει πορεία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.