Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα, εικόνες και video.

Έγινε τελικά το χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα σήμερα 17.12.2021, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους και φίλους του νησιού να γευτούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, να πιούν από καφέ μέχρι ό,τι τραβάει η ψυχή τους, να κάνουν τα ψώνια τους για τις γιορτές να “δοκιμάσουν” μουσικές και χορευτικές απολαύσεις, να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν τις “χριστουγεννιάτικες” παρελάσεις! Κυρίως να προσεγγίσουν το γιορτινό πνεύμα, στην μεγάλη ανάγκη της συντροφικότητας, και λίγης χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

Photo + Video: Klodjan Lusnjary

Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα, εικόνες και video.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου, ο Σύλλογος Γυναικών, η Σχολή Latin χορών της κ. Σπανού, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Καφεστίασης.

Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα, εικόνες και video.Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα, εικόνες και video.

Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα στη Χώρα, εικόνες και video.

Με Ήχο και Εικόνα
Κάλαντα

Και latin

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από το εορταστικό κλίμα, απουσίασε εκκωφαντικά ο δήμος, που δεν μπήκε καν στον κόπο να φωταγωγησει την χώρα και να επενδύσει μουσικά την βραδιά. Θλιβεροί κι ανεκδιήγητοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.