Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και την βιώνουμε. Η “πράσινη κατεύθυνση” σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι πλέον must. Φυσικά δεν εξαιρείται η ναυτιλία. Οι θαλάσσιοι δρόμοι θέλουν προσοχή και σύμφωνα με τον κανονισμό του ΙΜΟ (International Maritime Organization) απαιτείται ποσοστό θείου στα καύσιμα μειωμένο στο 0,5% από 01.01.2020. Παρόντες και ομιλητές σε σχετική εκδήλωση οι κ.κ. Γιώργος Στεφάνου και Αντώνης Εξαδάκτυλος.

Αντώνης Εξαδάκτυλος - Γιώργος Στεφάνου: Μιλώντας για τα καύσιμα στη ναυτιλία Αντώνης Εξαδάκτυλος - Γιώργος Στεφάνου: Μιλώντας για τα καύσιμα στη ναυτιλία

Στα γενικότερα πλαίσια αυτά και σε εκδήλωση που διοργάνωσε για την αποδοχή του βραβείου Green Awards από την Margetis Maritime, η εταιρεία του κ. Γιώργου Μαργέτη μίλησαν στην κάμερα του Maritimes οι κ.κ: Ιωάννης Δελατόλας, Issurer Support Department, ATHEX GROUP, Μιχάλης Ν. Τσάγκαρης, Director at Tsangaris Bros Ltd. Cpt Γιώργος Στεφάνου, Bright Maritime Corporation, Αντώνης Εξαδάκτυλος, managing director at Marine Adjusting Solutions, Cpt Γιώργος Καραβάς, Managing Director Goldenport Shipmanagement Ltd. 

Δείτε τις συνεντεύξεις ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.