Το ΕΠΑΛ  Άνδρου Ευχαριστεί την Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα γιατί συμβάλλουν “να καλυτερέψουν οι συνθήκες της παρεχόμενης αγωγής και παιδείας”.

Το ΕΠΑΛ Άνδρου ΕυχαριστείΤο Ευχαριστήριο

Άνδρος 11-10-2021 Αρ. Πρωτ. 429

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

ΘΕΜΑ: Θερμές ευχαριστίες προς την  Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Πέτρου Α. Μουστάκα

Η Διευθύντρια και οι καθηγητές του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Διαχειριστική Επιτροπή τοπ Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα γιατί συνεχίζει να ενισχύει το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σχολείου μας στο ΚΟΡΘΙ, που στεγάζεται στο Μουστάκειο Σχολείο.

Το τρέχον σχολικό έτος στο Μουστάκειο λειτουργούν οι παρακάτω το­μείς του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ λόγω έλλειψης των αντίστοιχων εργαστη­ρίων στη Χώρα: Ο Τομέας Μηχανολογίας με την ειδικότητα «Τεχνικός Οχημάτων» στη Γ τάξη και Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας

Είναι πολύ σημαντικό που λειτουργούν και Τεχνολογικοί Τομείς Δευτεροβά­θμιας Εκπαίδευσης στην Άνδρο που ούτως ή άλλως τα παιδιά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τα παιδιά των πόλεων.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την παροχή εξοπλισμού στα Εργαστήρια Μηχανολογίας και Κομμωτικής, καθώς και την παροχή αναλωσίμων υλικών στο Γραφείο καθηγητών, όποτε σας το ζητήσαμε. Πρόκειται για μια σημαντική ενί­σχυση, η οποία διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων και γενι­κότερα του Παραρτήματος του Σχολείου μας στο ΚΟΡΘΙ. Επίσης βοηθάει να καλυτερέψουν οι συνθήκες της παρεχόμενης αγωγής και παιδείας. Ειδικότερα Σας παρακαλούμε πολύ να δεχθείτε τις ευχαριστίες, τις δικές μου καθώς και των καθηγητών και των μαθητών του Παραρτήματος του Σχολείου μας στο Κόρθι, που στεγάζονται στο Μουστάκειο, για την παραχώ­ρηση στο Γραφείο των καθηγητών ενός συστήματος Η/Υ και ενός πολύ μη­χανήματος φωτοτυπικού – εκτυπωτή. Η αρωγή σας στην αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη. Η ανταπόκρισή σας αυτή, που ιδιαίτερα εκτιμούμε, φανερώνει όχι μόνο την ευαισθησία σας αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον σας για τη μαθητιώσα νεολαία.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες σας τις δραστηριότητες. Ο Θεός να σας χαρίζει πάντοτε υγεία και δύναμη.

Με εκτίμηση 

Η Δ/ντρια του ΕΠΑΛ

Μπληζιώτου Ουρανία

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.