Κατάλληλο προς πόση αποδεικνύεται το νερό της Χώρας, όπως έγινε γνωστό σπό την σχετική ανακοίνωση του Δ. Α.

Κατάλληλο προς πόση το νερό της Χώρας

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 29.12.2021 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Χώρας Άνδρου, ότι σύμφωνα με τις τελευταίες μικροβιολογικές αναλύσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου, το νερό κρίνεται ασφαλές για ανθρώπινη πόση. Η χρήση του  νερού ύδρευσης για ανθρώπινη κατανάλωση, μπορεί πλέον να γίνεται κανονικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ#menoumeasfaleis#

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΡΑΙΑ.
    Τώρα μπορεί κάποιος αρμόδιος να ενημερώσει γιατί η Μεσαριά επί 4 ημέρες πίνει χλωρίνη και τις 2 τελευταίες το νερό βρωμάει μούχλα; Οι κάτοικοι ποτέ δεν ενημερώθηκαν περί χλωρίωσης (όπως πρέπει κανονικά, λόγω της τοξικότητας του υπολειμματικού χλωρίου) ούτε και στην συνέχεια για τα ενδεχόμενα προβλήματα του δικτύου!

  2. Ποιος ξέρει τόσα χρόνια τι ποιότητας νερό πίνουν οι κάτοικοι στη Χώρα από την περιοχή της Αβύσσου. Ευτυχώς αυτή τη φορά οι αρμόδιοι του Δήμου είχαν την ευθιξία να ενημερώσουν τον κόσμο (ως όφειλαν άλλωστε) για την εξέλιξη του θέματος αυτού. Τα προηγούμενα χρόνια όμως κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει τους κατοίκους οτι το νερό που έπιναν, μαγείρευαν και χρησιμοποιούσαν στην καθημερινότητα τους γενικότερα ήταν ασφαλές για χρήση. Φυσικά δεν εννοώ την περίοδο της προηγούμενης μόνο τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και πιο πριν χρονικά. Δυστυχώς με την παρατεταμένη έλλειψη βροχής (μέχρι πρότινος) το φαινόμενο της χαμηλής στάθμης στις εκάστοτε δεξαμενές υδάτων απ’ άκρη σ’ άκρη στο νησί θα γίνεται ολοένα και συχνότερο, με ότι αυτό συνεπάγεται! Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να δούμε την περίπτωση συλλογής νερού σε σημεία που είναι αυτό εφικτό (πχ περιοχή Εβρουσών), τουλάχιστον για αρδευτικούς σκοπούς ή για την καθαριότητα μας. Το οτι σε κάποιο σημείο υπάρχει νερό που όμως δεν είναι πόσιμο, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.