Δ. Λοτσάρης: Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Η Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου και την αρχή μιας νέας.

Δ. Λοτσάρης: Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.Κάθε τέλος, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, επιφυλάσσει μια καινούρια αρχή και ενέχει την προσδοκία του νέου και την υπόσχεση για κάτι καλύτερο.
Η χρονιά που φεύγει σημαδεύτηκε από την παρατεταμένη υγειονομική κρίση, η οποία συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.
Έχουμε χάσει πάρα πολλά από όσα θεωρούσαμε ως τώρα δεδομένα στην καθημερινότητά μας.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η Δημοτική Αρχή συνέχισε την προσπάθεια με κύριο συμπαραστάτη την κοινωνία, όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά. 
Καταφέραμε το Νησί μας να παραμείνει ασφαλές και μόνιμα «πράσινο» στον χάρτη της πανδημίας.
Καταφέραμε να εντάξουμε έργα και δράσεις σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα με προσπάθεια που ξεκίνησε από το μηδέν.
Καταφέραμε να προβάλουμε την Άνδρο σε στοχευμένους τουριστικούς προορισμούς, που παρά τους περιορισμούς της πανδημίας, ήδη αποδίδει καρπούς.
Κυρίως όμως, κάναμε όλους τους Ανδριώτες να πιστέψουν ότι μπορεί το Νησί μας να πρωταγωνιστήσει ξανά, να αντλήσει πόρους, να κάνει έργα, να συμμετέχει στις Εθνικές και Ευρωπαϊκές εξελίξεις όπου δυστυχώς για χρόνια ήταν απόν.
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας για να εξελίξουμε το όραμά μας ακόμα περισσότερο.
Αλλάζουμε χρόνο και συνεχίζουμε με αλληλεγγύη, αισιοδοξία, υπευθυνότητα, νέες ιδέες και προτάσεις, την προσπάθεια αναγέννησης του Νησιού μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Η Άνδρος πάνω από όλους και από όλα.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία, ευημερία και πρόοδο.
Ας είναι το 2022 χρονιά γεμάτη ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο και μια Άνδρο που παίρνει σταθερά τη θέση που της αναλογεί και της αξίζει.
Χρόνια πολλά!!

Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.