Γ. Μαλταμπές: Ανοιχτό χωρίς πρόστιμα το Κτηματολόγιο Άνδρου

Γ. Μαλταμπές: Ανοιχτό χωρίς πρόστιμα το Κτηματολόγιο Άνδρου, διευκρινίζει ο πρ. Έπαρχος του νησιού, με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να καθησυχάσει το ανδριακό κοινό για την προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών που έληξε σήμερα.

Γ. Μαλταμπές: Ανοιχτό χωρίς πρόστιμα το Κτηματολόγιο Άνδρου
Η Ανάρτηση

“Επειδή γιορτινες μέρες δεν θέλω να αγχώνεστε δίχως τον ελάχιστο λόγο, σας κοινοποιώ τους νόμους που ισχύουν για τα Κτηματολόγια. Όλα τα κτηματολόγια που έχουν ξεκινήσει πριν ακόμα και το 2018 είναι ανοιχτά, χωρίς κανένα πρόστιμο έως και το τέλος του 22. Φανταστείτε για την Άνδρο, που προσπαθεί να κάνει κτηματολόγιο με το υποθηκοφυλακείο της Χώρας χωρίς υποθηκοφύλακα εδώ και χρόνια και με μια συμβολαιογράφο για σχεδόν όλο το νησί και εν μέσω πανδημίας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στις σωστές καταγραφές, όχι στις βιαστικές. Ο ρόλος των εταιρειών που έχουν αναλάβει την κτηματογράφηση είναι να πιέζουν τον κόσμο με σύντομες προθεσμίες, προσωπικά  τουλάχιστον, ο ρόλος μου είναι να γίνουν όσο πιο πλήρεις καταγραφές χωρίς προβλήματα στο μέλλον. Και μην τρομακρατειστε, κανείς δεν θα χάσει το ακίνητο του από το κτηματολόγιο, τους δασικούς χάρτες να φοβάστε μόνο. Καλό φωτισμό αύριο”.

Πληροφορίες: ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.