ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ – Ανακοίνωση

Επί τριήμερο στην Άνδρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β'

Γνωστοποιείται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 8, 9 και 10 Ιανουαρίου, αντίστοιχα, θα πραγματοποιήσει ποιμαντική επίσκεψη στην Άνδρο κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελέσει τις εξής ιερές Ακολουθίες:

Το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Γιαννισαίου και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Εφημερίους, τους Ιεροψάλτες, τους Επιτρόπους, τους Συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, τις οικογένειές τους και όσους πιστούς το επιθυμούν, της περιοχής Κορθίου.

Την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6:00, θα χοροστατήσει κατά τον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα για τους Εφημερίους, τους Ιεροψάλτες, τους Επιτρόπους, τους Συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, τις οικογένειές τους και όσους πιστούς το επιθυμούν, της περιοχής Γαυρίου-Μπατσίου.

Τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, το πρωί, θα περιέλθει τα Καταστήματα Γαυρίου, Μπατσίου και Χώρας και θα ευχηθεί στους Καταστηματάρχες και τους εργαζομένους σ’ αυτά.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές και θα ευχηθεί στους Μοναχούς και τις Μοναχές, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί τους.

Ερμούπολη, 4 Ιανουαρίου 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.