Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου – Animal Welfare Society of Andros

Απειλητικό σημείωμα και θανάτωση ζώων

Ένα σοβαρό περιστατικό κακοποίησης-θανάτωσης ζώων έλαβε χώρα χθες σε χωριό της Άνδρου. Ένας υπάνθρωπος σκότωσε με φρικτό τρόπο τη γάτα και ένα κατσικάκι μιας γυναίκας που ζει με την κόρη της και τα ζώα τους. Ο ίδιος της άφησε και απειλητικό σημείωμα.

Τέτοια περιστατικά καταδικάζονται και οι δράστες πρέπει να τιμωρούνται, καθώς είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι. Έχει αποδειχθεί ότι άτομα που κακοποιούν ζώα, συχνά κακοποιούν και παιδιά.
Αποδείξεις για να οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη αυτής της εγκληματικής πράξης δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως σοβαρές υποψίες για την ταυτότητά του.
Η παθούσα έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατ’αγνώστου.
Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά, καλείται να ενημερώσει την αστυνομία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται αθρόα εξαφάνιση γατιών από την περιοχή Χώρας και Μεσαριάς. Φαίνεται πως κάποιοι έχουν μεγάλο πρόβλημα με ανθρώπους και ζώα. Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια, τα αυτιά και τα στόματα μας γιατί αλλιώς δεν θα απαλλαγούμε από αυτούς τους εγκληματίες. Ήδη δρομολογούνται μηνύσεις ακόμα κι επικήρυξη των δραστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.