“Έφυγε” ο Γιάννης Ν. Βαλμάς, από τις Στραπουργιές. Ένας γλυκός άνθρωπος, με πηγαίο χιούμορ και το χαμόγελο στα χείλη. Εργατικός και καλός οικογενειάρχης, με αρχές και αξίες. Την απώλειά του γνωστοποίησε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών Μεσαθουρίου, Λαμύρων, Υψηλού Άνδρου “Ο Άγιος Νικόλαος” με σχετική ανακοίνωσή του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

“Έφυγε ” ξαφνικά από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΜΑΣ του Νικολάου από τις Στραπουργιές.  Η είδηση του θανάτου του, μας θλίβει ιδιαίτερα.  Ο Γιάννης ήταν ένα από τα ιδρυτικά και εκλεκτά μέλη του Συλλόγου μας, άνθρωπος με πολλά προτερήματα, με πραότητα,  καλοσύνη, ανθρωπιά,  αγαπούσε πολύ τους φίλους και συνανθρώπους του, ήταν δίκαιος, με αστείρευτο πηγαίο χιούμορ και πολύ καλός οικογενειάρχης. Η απώλειά του, αφήνει κενό στην αγαπημένη του γενέτειρα τις Στραπουργιές,  στο Σύλλογο και σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά. Καλή ανάπαυση να έχει και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. 

Συλλυπούμαστε θερμά τη σύζυγο, τα παιδιά του και όλη την οικογένεια και ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίζει Υγεία και Δύναμη. 

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15 : 00 στο Κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, παρακαλούνται όπως τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.  
           ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.