ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ 

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΛΑΜΥΡΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

O Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λαμύρων, νήσου Ἀνδρου, διακηρύσσει ότι εκθέτει προς εκποίηση γεωτεμάχιο, εκτάσεως 516,30 τ.μ., κείμενο εντός των ορίων του οικισμού υψηλού της Κοινότητας Λαμύρων, άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός του οποίου περιλαμβάνεται ασκεπές ερειπωμένο κελί, εμβαδού 21,85 τ.μ. με Φανερή Πλειοδοτική Δημοπρασία, την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, από ώρας 11ης  έως 13ης μεταμεσημβρινής, στα Γραφεία του Ιερού Ναού.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη Δημοπρασία και τους όρους αυτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, Ἀρχιμ. Φιλάρετο Μανταδάκη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (τηλ 698 3702822).

Εκ του Ιερού Ναού

Άνδρος, 19 Ιανουαρίου  2022

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.