Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα
Λευκό τοπίο στην ομίχλη η Χώρα το πρωΐ από την webcamera της Ανδριακής Εφημερίδας/andriakipress.gr. Μετά από λίγο η εικόνα χάθηκε στην χιονοθύελλα.

Στα λευκά ντύθηκε η Άνδρος στο πρώτο κύμα της “Ελπίδας” που επελαύνει στην χώρα μας.

Σημειώνεται, ότι ισχύει στο νησί από χθες η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από τα Αποίκια, έως και την Κατάκοιλο μέχρι σήμερα, 23/1/22 και ώρα 10:00, για την ασφάλεια των πολιτών. Ο Έπαρχος του νησιού  εξέδωσε ανακοίνωση, σήμερα 23.1.2022, το πρωΐ, για αποφυγή των μετακινήσεων, αναφέροντας τοπικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τα οποία αντιμετωπίζονται, ενώ προτρέπει τους πολίτες, να ενημερώνονται από την Πολιτική Προστασία.

Η Ανακοίνωση του κ. Λάσκαρη

Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα

“ΆΝΔΡΟΣ 23/1/2022 09:00

Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Άνδρο επικρατούν συνθήκες ψύχους, ισχυρής χιονόπτωσης και χιονόστρωσης. Υπάρχουν κατά τόπους προβλήματα ηλεκτροδότησης όπου και αντιμετωπίζονται απο τη ΔΕΔΔΗΕ. Από τις πρώτες πρωινές ώρες τα μηχανήματα του Δήμου, τα μισθωμένα του Επαρχείου και των εθελοντών του ΣΕΔΑ, καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να ανοιχτεί και να παραμείνει ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.
Για τη δική σας ασφάλεια: ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ και να ενημερώνεστε από τα δελτία τύπου της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!
Δημήτρης Λάσκαρης
ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα
Παγοδρόμιο οι δρόμοι στην πλατεία Αγίας Όλγας κάτω από το Δημοτικό σχολείο. Photo: Team AndriakipressΧιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα

Παγίδα τα σκαλιά της Παναγίας. Photo: Team Andriakipress

Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα
Πόσο πιο δίπλα στην θάλασσα να πάει το χιόνι… Photo: ΝΟΑ Team
Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα
Θάλασσα και κύμα γίνανε Ένα… Photo: NOA Team
Χιονισμένη Άνδρος της "Ελπίδας" - Η Χώρα
Το χιόνι έχει και τα καλά του… “Θα κάνουμε και snowboard” είπε ο πρόεδρος του Ομίλου. Photo: ΝΟΑ Team

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και συνεργάτες της εφημερίδας για το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλαν “καλύπτοντας” σχεδόν όλο το νησί.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.