Απαγόρευση κυκλοφορίας στο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων έχει απαγορευθεί η κίνηση των οχημάτων σε όλο το δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο του νησιού λόγω της ολισθηρότητας από τον παγετό και το χιόνι.

Η απαγόρευση ισχύει μέχρι αύριο, Τετάρτη,  25 Ιανουαρίου 2022, στις 10:00 το πρωί. Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 – 6947576119
  • Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021 είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.
  • Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου: 2282022300

Θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη.

 Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου νωρίτερα το πρωΐ σήμερα είε εκδόσει σχετική ανακοίνωση:

Βρισκόμενοι ήδη στην Τρίτη ημέρα της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί μας, τονίζουμε προς όλους ότι:

Συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νησιού.  Οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται αυστηρά για σημαντικούς λόγους, όπως για θέματα υγείας και κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ή την αστυνομία.

– Σε όλο το οδικό δίκτυο του  νησιού, δημοτικό και επαρχιακό,  η ολισθηρότητα λόγω του χιονιού και του παγετού κάνουν τις μετακινήσεις ιδιαίτερα επικίνδυνες. Κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ο Δήμος,  η Περιφέρεια και το Επαρχείο,  οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές και οι συνεργάτες συνεχίζουν να  καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί μας.

Είναι απαραίτητο η συνεργασία και η κατανόηση όλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.