Η “Άνδρος της ζωής μας” επισημαίνει: Στο «βαθύ κόκκινο» η Άνδρος με αναφορά στον “Επιδημιολογικό χάρτη” και συνεχίζει τονίζοντας πως είναι “τελευταία πλέον από πλευράς εμβολιαστικής κάλυψης”.

Η "Άνδρος της ζωής μας" επισημαίνει: Στο «βαθύ κόκκινο» η Άνδρος

Δημοσιεύθηκε ο νέος επιδημιολογικός χάρτης της χώρας μας, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου με τα αποτελέσματα που εμφανίζει το νησί μας να είναι άκρως ανησυχητικά, καθώς είναι πλέον τελευταία  στον πίνακα κατέχοντας το ρεκόρ των ανεμβολίαστων, αφού η Τήνος και η Νάξος βελτίωσαν σημαντικά το ποσοστό τους με την πρώτη μάλιστα να επιτυγχάνει μια θεαματική αύξηση.

Η "Άνδρος της ζωής μας" επισημαίνει: Στο «βαθύ κόκκινο» η Άνδρος

Στο βαθύ κόκκινο βρίσκονται επίσης οι Περιφερειακές Ενότητες Σύρου, Νάξου,  Τήνου και Θήρας.

Αναρωτιόμαστε τη θα γίνει την άνοιξη  αν  συνεχίζει να βρίσκεται  σε τέτοια χαμηλή πτήση η Άνδρος από πλευράς εμβολιαστικής . Τι θα γίνει με τον τουρισμό γιατί όπως και να το κάνουμε, είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό κριτήριο μεταξύ των άλλων για την επιλογή του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.