Στο 1,333 εκ. ευρώ ανέρχεται η πρόβλεψη για την Άνδρο το 2022 σύμφωνα με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η “Κοινή Γνώμη

Συγκεκεριμένα: “Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή μελών και εκπροσώπων και από τα δύο νησιά.

Για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Τήνου, σύμφωνα με το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα, προβλέπονται παρεμβάσεις και έργα ύψους δαπάνης 1.368.899 ευρώ, ενώ αντιστοίχως, για τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Άνδρου, συνολικές δαπάνες ύψους 1.133.258,83 ευρώ.

Όσον αφορά την Άνδρο, για τον λιμένα της Χώρας Άνδρου προβλέπεται υπογειοποίηση, αποξήλωση και αποκατάσταση δικτύου, με αντικατάσταση των ιστών ηλεκτροφωτισμού, η ανάπλαση του λιμένα της Χώρας, η αποκατάσταση του κτηρίου «Ρεμέντζο», η τοποθέτηση ναυδέτων, η επέκταση – αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και πυρόσβεσης, καθώς και η αποκατάσταση ζημιών και βελτίωση υπηρεσιών. (Σύνολο προϋπολογισμού 346.000 ευρώ).

Στον λιμένα Κορθίου, προβλέπεται με 80.000 ευρώ η ανάπλαση του λιμένα, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης και πυρόσβεσης, η αποκατάσταση φωτισμού και η/μ εγκαταστάσεων, η αποκατάσταση τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων, η συντήρηση και επισκευή πεζοδρομίων, η αποκατάσταση ζημιών και ο βραχισμός του λιμένα. (Σύνολο προϋπολογισμού 164.040 ευρώ).

Στον λιμένα του Γαυρίου, προβλέπονται εργασίες επέκτασης και αποκατάστασης δικτύου ύδρευσης και πυρόσβεσης, η ανακατασκευή 0 επισκευή και βελτίωση των στεγάστρων επιβατών, η επισκευή και βελτίωση της ράμπας καθέλκυσης μικρών σκαφών, η συντήρηση και επισκευή πεζοδρομίων, η ανάπλαση του λιμένα Γαυρίου (έργο ύψους 300.000 ευρώ), εργασίες ηλεκτροφωτισμού, εργασίας αποκατάστασης ζημιών, η αποκατάσταση βαθών, η αντικατάσταση οβελών (φάρων) στο λιμένα Γαυρίου, καθώς και εργασίες ελαιοχρωματισμού. (Σύνολο προϋπολογισμού 559.059 ευρώ).

Τέλος, για το Μπατσί Άνδρου, προβλέπεται αποκατάσταση ζημιών στο λιμένα Μπατσίου και βελτίωση υπηρεσιών, επισκευή και διαμόρφωση πεζοδρομίων, επισκευή φρεατίων και αγωγών ομβρίων υδάτων, καθώς και η επισκευή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Σύνολο προϋπολογισμού 64.160 ευρώ).

Κ.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.