Μνήμη ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΝΟΥ 

Άλλη μια τραγική “αναχώρηση” ενός νέου ανθρώπου συντάραξε την ανδριακή κοινωνία. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην μητέρα του, στους οικείους του. 

Μνήμη ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΝΟΥ Αποχαιρετισμοί

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Με βαθιά θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα Γαλανού, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Λεωνίδας Γαλανός ήταν για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, ως εξωτερικός συνεργάτης, λογιστής των σχολικών επιτροπών. Υπήρξε έντιμος και ακέραιος χαρακτήρας, καθώς και πολύ καλός επαγγελματίας. Έφυγε σήμερα πολύ νέος για την γειτονιά των αγγέλων. Καλό Παράδεισο Λούη.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

Τα τραγικά νέα δεν έχουν τέλος. Η είδηση της αιφνίδιας και αναπάντεχης απώλειας του Λεωνίδα σήμερα το πρωί έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία του νησιού μας. Άδικη και τραγική η απώλεια του καλού φίλου και τόσο νέου και γεμάτου ζωή Ανθρώπου. Γελαστός, δραστήριος, ευγενής, αγαπητός, με διάθεση για προσφορά, ο Λούης έδινε πάντα το παρόν όπου χρειαζόταν προκειμένου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Την ορμή του, τον εθελοντισμό του και την διάθεση για προσφορά τα εξέφραζε τόσο ατομικά, όσο και μέσα από συλλόγους, όπου διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του συλλόγου του αγαπημένου του χωριού της Μεσαριάς επί σειρά ετών, καθώς και στην Λέσχη Ανδρίων όπου ήθελε να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Θα μας λείψει η παρέα του, το χιούμορ του, οι καλοπροαίρετες συμβουλές του, θα μας λείψει ο Λούης με το πηγαίο χαμόγελό του. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Λεωνίδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.