Αργά χθες το βράδυ, η Λιμενική Αρχή Άνδρου ενημερώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος για την ανάγκη άμεσης μεταφοράς 12χρονης ασθενούς σε νοσοκομείο της Αττικής λόγω επείγοντος προβλήματος υγείας. Άμεσα κινητοποιήθηκε το πλήρωμα του ΠΛΣ-115 το οποίο και αφού παρέλαβε από το λιμάνι του Γαυρίου την μικρούλα ασθενή απέπλευσε τα μεσάνυχτα για την Ραφήνα. Το Λιμεναρχείο Άνδρου και το Λιμενικό Σώμα για ακόμη μια φορά κοντά στους κατοίκους του νησιού μας, έτοιμο να συνεισφέρει στην υγειονομική του υποστήριξη όποτε δύναται και απαιτείται!

Η χθεσινοβραδυνή διακομιδή και οι απαράδεκτοι σχολιασμοίΤο ανθρώπινο αυτό περιστατικό της κοινωνικής προσφοράς ζωής είχε και την μελανή πλευρά του, δυστυχώς, για το νησί και τους ανθρώπους του.

Συγκεκριμένα μαζί μας επικοινώνησαν μέλη του πληρώματος του ΠΛΣ-115 και μας ενημέρωσαν σχετικά δηλώνοντας το θυμό τους “για την αήθη και εμπαθή επίθεση που δέχεται ο Λιμενάρχης Άνδρου από γνωστό ιστότοπο, που ως καθημερινό ρεπορτάζ του έχει την αστοιχείωτη στοχοποίηση θεσμών και προσωπικοτήτων”. Μας δήλωσαν ότι “ο Λιμενάρχης Άνδρου, Πλωτάρχης Λ.Σ. Θοδωρής Κραψίτης, είναι γι’ αυτούς ένας εξαιρετικός προϊστάμενος, που πάντα βρίσκεται κοντά σε όλο του το προσωπικό, και καθημερινά, όπως επανειλλημμένα έχει αποδείξει με την παρουσία του πολλές φορές, είναι μάχιμος και στην πρώτη γραμμή. Επιπλέον, επί υπηρεσίας του ανανεώθηκαν τα επιχειρησιακά μέσα του Λιμεναρχείου, ενώ με δικές του πρωτοβουλίες διατηρούνται πάντα σε ετοιμότητα προς όφελος της κοινωνίας της Άνδρου. Οι εν λόγω αστοιχείωτοι και ψευδείς σχολιασμοί, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στόχο έχουν να διαβάλουν τις σχέσεις ομάδας που έχει καταφέρει να αναπτύξει ο Λιμενάρχης για όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας μας”, μας δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Είναι απαράδεκτο ένα ρεπορτάζ κοινωνικού θέματος να χρησιμοποιείται ως αφορμή για ακόμη μία προσωπική στοχοποίηση και διαβολή της πραγματικότητας περί δήθεν πολιτικής, εμπλοκής στα δημοτικά και παραταξιακά τεκταινόμενα, κυνηγώντας τελικά φαντάσματα…

Το επίπεδο αυτό απέχει μακράν από την ανδριακή κοινωνία του επιπέδου και του πολιτισμού που ευαγγελίζονται ακόμη και εκείνοι που επωνύμως ή και ανώνυμα λοιδορούν τον Λιμενάρχη Άνδρου.     

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.