Έφτασε ο μήνας που πρώτα θα μας κάνει να δούμε όλα εκείνα που θέλουμε να συμβούν και έπειτα θα μας ωθήσει στη δράση για να τα κατακτήσουμε  και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις τάσεις του μήνα από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα” στρέφοντας το βλέμμα στα αστέρια του Μαρτίου 2022 

Οι τάσεις του Μαρτίου

Ο Μάρτιος φέρνει την είδηση της άνοιξης με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, στις 20/3 στις 5.33 το απόγευμα.

Ωστόσο πριν από αυτή τη χρονική στιγμή, ο Ήλιος που κινείται στους Ιχθύς μαζί με άλλες όψεις, θα μας προετοιμάσουν για ένα ανανεωτικό ξεκίνημα.

Ο μήνας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στην 13η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων η οποία κλείνει έναν κύκλο σε όλα τα επίπεδα. Όσα συνέβησαν έχουν καταγραφεί και προετοιμαζόμαστε για όσα ακόμα θέλουμε να συμβούν.

Επηρεάζονται περισσότερο και με δημιουργικό τρόπο, Ιχθύς, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 2ου δεκαήμερου. Ιδίως στις 5/3, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και πολλή εύνοια ειδικά για κάθε νέο ξεκίνημα.

Σε αυτή την προετοιμασία και την προσπάθεια, θα πρέπει να έχουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας, πως η επιθυμία της κυριαρχίας, της επιβολής και της επίδειξης δύναμης, μπορεί να αποτελεί ένα δίκαιο απωθημένο αλλά καταστρέφει την εξέλιξη.

Άρης, Αφροδίτη και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, δημιουργούν την τελευταία έξαψη λίγο πριν την καθησύχαση. Μια έξαψη με πολύ δυνατό αντίκτυπο που θα αποτυπωθεί παντού.

Ως τις 5/2 λοιπόν, ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, έρχονται αντιμέτωποι με τους προσωπικούς τους δαίμονες και καλούνται να τους αποχαιρετήσουν.

Άρης και Αφροδίτη περνάνε στον ανοιχτόμυαλο Υδροχόο στις 6/3 και η συνάντησή τους αποτελεί μια απελευθερωτική γροθιά στα στεγανά, που τόσο καιρό  τροφοδοτούσαν τις εμμονές μας.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς στις 10/3 και η σκέψη γίνεται διαισθητική εικόνα, λειτουργώντας περισσότερο με το ένστικτο.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 13/3 μας κάνει να λιγωνόμαστε συναισθηματικά, να επιθυμούμε στη ζωή μας περισσότερη τέχνη, μουσική, καλλιτεχνική επαφή και δραστηριότητα.

Από τις 10 έως τις 15/3 αποδιώχνουμε την πεζή και ρουτινιασμένη καθημερινότητα και περνάμε σε πιο φευγάτες αναζητήσεις. Επιζητάμε να βρισκόμαστε κοντά σε νερό και να χαλαρώνουμε συχνά. Γινόμαστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί αλλά και πιο ευάλωτοι σε καταχρήσεις και εξαρτήσεις.

Στις 18/3 έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο, η οποία οργανώνει μέσα μας και με άψογο τρόπο όλα εκείνα που υπάρχουν συγκεχυμένα και χρειάζονταν μόνο ένα καθοριστικό σπρώξιμο.

Επηρεάζει περισσότερο και πολύ προτρεπτικά, κυρίως Παρθένους, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους των τελευταίων ημερών.

Στις 20/3 ο Ήλιος περνάει στον Κριό και υποδεχόμαστε την Εαρινή ισημερία με χαρά και περισσότερη ελπίδα.

Γύρω στις 22/3 η κόντρα Άρη – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει έντονες καταστάσεις εφόσον δεν θα ανεχθούμε άλλη καταπίεση ειδικά από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Το κλίμα είναι πολεμικό και η εσωτερική φλόγα δυναμώνει με τόλμη.

Από τις 23 έως τις 26/3 οι αρμονικές όψεις του Ερμή μας μεταμορφώνουν σε ιδεολόγους επαναστάτες, αναπολώντας εποχές που η αντίδραση είχε γενναιότητα και αξιοπρεπείς λόγους. Γινόμαστε ξανά διακαείς αντιρρησίες, συνειδητοποιώντας πως η αδράνεια είναι καταστροφή.

Ο μήνας τελειώνει με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μας υπενθυμίζει πως η συνειδητοποίηση του προβλήματος είναι η μισή λύση του. Ιδανικό διάστημα για περιορισμούς και όρια που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καθώς και για έναρξη υγιεινής διατροφής ή δίαιτας.

Όμορφη Άνοιξη να έχουμε!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.