Η ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών της Animal Action Hellas (Greek Animal Welfare Fund) προγραμματίζει να επισκεφθεί την Άνδρο στις 25-27 Μαρτίου 2022, για να φροντίσει τα ιπποειδή εργασίας του νησιού.

Η Animal Action για τα γαϊδούρια, άλογα και μουλάρια στην Άνδρο

Ένα από τα προγράμματα της Animal Action είναι το Πρόγραμμα Φροντίδας Ιπποειδών, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες κτηνιατρικές, πεταλωτικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες στα ιπποειδή εργασίας, καθώς και επιτόπου ενημέρωση και εκπαίδευση των ιδιοκτητών τους (ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν πότε πρέπει να καλούν τον κτηνίατρο, πότε μπορούν να δράσουν μόνοι τους και ποιoς είναι ο σωστός τρόπος διατροφής και περιποίησης των ζώων τους, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς το επίπεδο ευζωίας των ζώων).

Η Animal Action για τα γαϊδούρια, άλογα και μουλάρια στην Άνδρο

Η ομάδα επισκέπτεται το νησί μετά από πρόσκληση και οργάνωση τοπικών εθελοντών, από το 2008.  Έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους εθελοντές και υπολογίζουν να φροντίσουν περίπου 80 ιπποειδή εργασίας στο νησί της Άνδρου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ#menoumeasfaleis#

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.