Άλλη μία αιμοδοτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Μαρτίου μέσα σε δύσκολες για το νησί συνθήκες, λόγω αυξημένων κρουσμάτων COVID19, γεγονός που αποτυπώθηκε και στον χαμηλό αριθμό προσέλευσης αιμοδοτών. Η ίδια εικόνα βέβαια, μειωμένης αιμοδοτικής προσφοράς, παρατηρείται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Αντίθετα οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται συνεχώς, το ίδιο και τα αιτήματα από συμπατριώτες μας.

Η κατάσταση αποτυπώνεται από τα νούμερα. Συνολικά  συλλέχθηκαν 76 μονάδες αίματος, (44 στη Χώρα, 12 στο Κόρθι, και 20 στο Γαύριο). 

Ευχαριστούμε κυρίως τους αιμοδότες που προσήλθαν σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή, αλλά και όλους εκείνους που είχαν την διάθεση αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω των μέτρων που ισχύουν για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης COVID19.

Θα αναφερόμαστε κάθε φορά στους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς, που βοηθούν το έργο μας, για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους. O δήμος Άνδρου πάντα αρωγός στην διάθεση των απαραίτητων χώρων και το Κέντρο υγείας με σταθερά υποστηρικτικό ρόλο. Ο κ. Γιάννης Τηνιακός με το βιβλιοπωλείο Γραφή που πάντα επιμελείται δωρεάν τις αφίσες. Τα μέσα επικοινωνίας, (AndriakiPress, AndrosFilm, AndrosPortal), ο AsterasRadio, και τα social media που ενημερώνουν το κοινό. Το εστιατόριο ΣΚΑΛΑΚΙΑ, που πάντα απλόχερα προσφέρει δωρεάν γεύμα και τους Τέλη Αστρά, Μαρία Βενετίκη, που κάθε φορά προσφέρουν κεράσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, μαία ΚΥ (2282360000).

Ελπίζουμε η επόμενη αιμοδοσία το καλοκαίρι να μας βρει όλους υγιείς ώστε να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε περισσότερο.  Ευχόμαστε σε όλους Καλή Άνοιξη και το φώς της Ανάστασης που έρχεται να φωτίζει πάντα την ζωή μας οδηγώντας μας  στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.

 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.