Την τελευταία του πνοή αφησε την 23η Μαρτίου 2022 ο ευεργέτης της Άνδρου Ντίνος Γουλανδρής, αδελφός του Big John-Ιωάννη Β. Γουλανδρή, ιδρυτή του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου και ευεργέτη του νησιού. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Ντίνος Γουλανδρής τα πέρασε στο Πόρτο-Χέλι. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου του οποίου ο εκλιπών υπήρξε δωρητής.

"Έφυγε" ο Κωνσταντίνος Β. Γουλανδρής
Αναδημοσίευση από το περιοδικό ΑΕΛΛΩ, την έκδοση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος

 

Από τον επετειακό ιστιοπλοϊκό αγώνα με την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ιδρυσή του και 60 από την θεμελίωση του ΝΟΑ είναι η ακόλουθη φωτογραφία του Team Andriakipress τον Ιούνιο 2017.

"Έφυγε" ο Κωνσταντίνος Β. ΓουλανδρήςΗ ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Με βαθύτατη θλίψη σας ανακοινώνουμε την απώλεια του Ευεργέτη της Άνδρου και Δωρητή του Ομίλου μας Κωνσταντίνου Β. Γουλανδρή.

Ο Ντίνος Γουλανδρής έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 23 Μαρτίου 2022.

Είχαμε την χαρά και την τιμή ο Ντίνος Γουλανδρής να παρευρεθεί στην επετειακή απονομή των επάθλων του Δ.Ι.Α. «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την δωρεοδοτική προσφορά της, για τους σκοπούς του Ομίλου, εις μνήμην του εκλιπόντα.

Η μνήμη του έσεται αιωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.