ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ

Η Επιτροπή του ιερού ναού Θεοσκεπάστου και ο πατέρας Καλαμπούκης Μιχαήλ ευχαριστεί τον ΣΕΔΑ (σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών Άνδρου) που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας, τον 4ο ΛΕΘ (Λόχο εθνοφυλακής) και τον διοικητή Καννέλο  Δημήτριο, τον Δήμο Άνδρου, αλλά και όλους αυτούς που δεν φαίνονται αλλά βοήθησαν για τον καθαρισμό και την ετοιμασία του ιερού ναού για τον εορτασμό της Παναγίας μας.

 Επίσης ευχαριστεί τους χορευτικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως κάθε χρόνο, τα σώματα ασφαλείας , τους συλλόγους και εθελοντές που με την συμμετοχή τους στην λιτανεία και την λαμπαδηφορία έδωσαν την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει.

Ευχόμαστε σε όλους σας η Παναγία να σας χαρίζει υγεία και δύναμη στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.