Τρεις Ανδριώτες μας ξεναγούν στην εξόριστη ελληνική τέχνη ανά τον κόσμο. Από το Παρίσι και το Λούβρο στο Metropolitan της Νέας Υόρκης και στο Βρετανικό Μουσείο. Παρουσιάζει με απτό λόγο η αρχαιολόγος Νομική Παλαιοκρασσά, ενώ μας ξεναγεί η αισθαντική φωνή της Ράνιας Κωνσταντινίδη, υπό την άγρυπνη σκηνοθετική οδηγία του αειθαλούς Γιώργου Δάμπαση.

Τα πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Η ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ» θα μεταδοθούν από την τηλεόραση της ΒΟΥΛΗΣ στις 3μμ.

 

Δείτε την Μ. Εβδομάδα στην τηλεόραση της Βουλής

Μεγάλη Δευτέρα 18/4 ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥΔείτε την Μ. Εβδομάδα στην τηλεόραση της Βουλής

Μεγάλη Τρίτη 19/4 ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Α’μέρος Μεγάλη Τετάρτη 20/4  B’μέροςΔείτε την Μ. Εβδομάδα στην τηλεόραση της Βουλής

Μεγάλη Πέμπτη 21/4 ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Η παρουσίαση είναι της Αρχαιολόγου Νομικής Παλαιοκρασά, η αφήγηση της Ράνιας Κωνσταντινίδου και η σκηνοθεσία του Γιώργου Δάμπαση.

Ιστοσελίδα: dambasis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.