Υβριδική συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες αύριο 28 Απριλίου στις 7μμ

Οι σύλλογοι της Άνδρου σας καλούν να συμμετέχετε στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα: “Εγκατάσταση Ανεμογεννητριων στην Άνδρο”  

Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει από την δικηγόρο κα. Μαρία Κυριαζή νομική εκπρόσωπος των προσφευγόντων κατοίκων-φορέων και τον  μηχανικό κ. Γιώργο Βρεττό. Επίσης έχουν κληθεί, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και ο κ. Σταύρος Ξηρουχάκης επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος LIFE, οι οποίοι θα αναφερθούν σε περιβαλλοντικά προβλήματα  στο νησί.

Ακόμα προσκεκλημένοι είναι, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λάσκαρης και ο Δήμαρχος   Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης,καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Διαδικτυακή συζήτηση ορίστηκε για την Πέμπτη 28/04/2022 στις 19.00 στο παρακάτω link: Topic: ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΔΡΙΩΝ’s Zoom Meeting Time: Apr 28, 2022 19:00 Athens Join Zoom Meeting: 

https://us02web.zoom.us/j/86017216348?pwd=NHEzNm5NMlFpK00rZis0Ry95NUtmUT09

Meeting ID: 860 1721 6348

Passcode: 417632

Ο προγραμματισμός και η χρήση της χωρίς χρονικό όριο πλατφόρμας ZOOM είναι ευγενική προσφορά της Ένωσης Ανδρίων προς την Οργανωτική Επιτροπή της συνάντησης

Οι Βουλευτές, η “Κοινή Γνώμη” και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.